Det Kgl. Teater / The Royal Danish Theatre: FAKTA: Det Kgl. Teater har indgået et samarbejde med MOMU Moesgaard Museum og Aarhus 2017 - European Capital of Culture om en storslået udendørsteaterforestilling, Røde Orm, for foden af den ikoniske museumsbygning. Denne forestilling, som er Det Kgl. Teaters hidtil største satsning uden for København, bliver desuden den største udendørsteaterforestilling i Europa i 2017. Der vil være knap 100 skuespillere og statister på scenen og bag kulissen vil der være 70-80 medarbejdere i gang hver aften.

 

VISIONmatters v/ Lisbeth S. Nielsen påtog sig i august 2016 opgaven som Ekstern Projektchef / Event Planner med ansvar for den overordnede planlægning af etableringen af et friluftsteater i Århus med plads til 3.500 publikummer pr. aften i en 6 ugers periode i sommeren 2017 - potentielt små 100.000 publikummer.

 

En væsentlig opgave i denne forbindelse er design og rekruttering af en midlertidig og lokal organisation til at etablere og drive dette teater. Heri ligger også en stor procesfaciliteringsopgave for at få en nyoprettet organisation til at samarbejde og fungere – også sammen med de bestående afdelinger på Det Kgl. Teater i København.

 

Et andet væsentligt ansvarsområde er at skabe et godt og frugtbart samarbejde med de lokale interessenter – herunder MOMU og Århus 2017.02.05

 

Ledelsesansvar for den midlertidig organisation og budgetansvar for et tocifret millionbeløb.

 

Video credit: Det Kgl. Teater /The Royal Danish Theatre

 

VISIONmatters - Århus, Denmark - tel +45 2266 5100 - kontakt@visionmatters.dk